Extraescolars

 

Encara que totes les escoles ofereixen l’anglès al seu temari la majoria de professors dels col·legis necessites un cop de mà. A causa del nombre d’alumnes que hi ha a les aules, els professors no poden arribar a tot.

Nosaltres oferir assistència als professors ajudant els alumnes amb la seva pronunciació o conversació, en grups petits o classes grans.

Creative English ve directe a l’aula per ajudar el professor en el planning de les sessions o amb el material del currículum per tal de treure el màxim rendiment a les sessions.

També oferim classes per grups reduïts després de l’horari escolar, bé per reforçar el que s’ha après a l’escola o per ajudar alumnes que tinguin més dificultats en la seva evolució amb l’anglès.

Creative English ofereix preparació per exàmens oficials com PET o FCE.

Altres opcions

Joves

Classes particulars

Nens

Classes particulars

Centre Civics

Classes en grup

Preguntes freqüents

Quins tipus de cursos teniu?

Tenim diferents tipus de cursos, des de regulars a intensius, a més de cursos específics, com anglès per a empreses i cursos  dissenyats a mida.

Tindrem el mateix professor per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes, i la única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb el mateix professor. D’aquesta manera els nostres professors poden conèixer bé als seus alumnes i adaptar-se a les necessitats d’aprenentatge de cada estudiant.

Quins exàmens es poden preparar a Creative English.cat?

A Creative English.cat preparem als nostres alumnes per a qualsevol examen oficial d’anglès, bé sigui de Cambridge, Escola Oficial d’Idiomes, IELTS o per a la EBAU.