Centre Civics

Oferim desde “Art in English” a classes bàsiques de conversació i gramàtica passant per classes de grups de nens fins a classes per jubilats que poden estar més interessats en fer classe pel matí. Ens assegurem que tots als membres d’organització dels diferents tallers estiguin organitzats i coordinats al detall amb vosaltres per un millor funcionament.

 

Aquestes son algunes classes que oferim :

 

YLE (Cambridge Young Learners)

El curs d’anglès Cambridge Young Learners està dissenyat per alumnes d’entre 3 i 13 anys. L’objectiu del programa es desenvolupar les habilitats lingüístiques de l’alumne cap a estàndards internacionalment reconeguts per Cambridge ESOL Examinations/Cambridge assessment English, que formen part de la Universitat de Cambridge al Regne Unit.

El temari es basa en mètodes moderns en un aprenentatge enfocat en tasques definides.

Durant les nostres classes, els alumnes començaran a pensar i a interactuar cada cop més en anglès, expressant opinions i idees amb el llenguatge adequat.

A través del “speaking” i projectes a classe, incentivem l’aprenentatge i els desenvolupament de les habilitats.

 

Projectes

Treballant en projectes juntament amb el profesor els estudiants tenen la oportunitat real de desenvolupar la seva expressió oral al mateix temps que milloren habilitats necessàries al s.XXI com:

  • Confiança
  • Comunicació
  • Col.laboració i interacció social
  • Pensament crític i creatiu

 

Altres exemples:

 

Creative Writing

Basic Grammar for Adults level 0-1

Conversation in English

El Teu Mon Explicat en Anglès

Crea la Teva Aventura

Fun and Play in English 

Business Communication

Altres opcions

Clases a la carte

Classes Particulars

Exam Prep

Classes Particulars

Intensius

Classes Particulars

Preguntes freqüents

Tindrem el mateix professor per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes, i la única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb el mateix professor. D’aquesta manera els nostres professors poden conèixer bé als seus alumnes i adaptar-se a les necessitats d’aprenentatge de cada estudiant.

Es poden fer repassos del temari de l’escola?

Les nostres classes particulars són perfectes per repassar la matèria donada al col·legi. El teu fill podrà treballar amb el material de classe i reforçar així els temes que més necessiti.

Com són les classes de preparació dels exàmens?

Amb professorat experimentat, que coneix a la perfecció la metodologia a seguir, i com guiar-te per preparar examen concret. Amb classes presencials, classes on-line, a més de classes de reforç, en aquells casos que es consideri necessari. Apliquem les noves tecnologies, per donar accés a materials i recursos a l’alumne, i ho alternem amb sessions de tutoria cara a cara, per aconseguir la màxima eficàcia en l’ensenyament i la preparació per a exàmens oficials. Treballem amb simulacions d’exàmens, utilitzant material autèntic d’exàmens anteriors. Rebràs assessorament expert, consells i trucs per esgarrapar aquests punts extra en les diferents parts de la prova.