Les nostres classes s’han dissenyat de manera que, pas a pas, els estudiants adquireixin progressivament habilitats per comprendre i parlar l’anglès. En primer lloc, els estudiants s’exposen a la nova llengua mitjançant jocs i activitats, amb l’esperança de reduir la seva resistència a l’aprenentatge de l’anglès i descobrir  l’amor per la llengua. A mesura que els estudiants es troben més còmodes, se’ls ofereixen oportunitats per realitzar tasques en anglès en àrees distinctes.

 

A través de classes individuals o en grups reduïts amb professor nadius, els nostre objectiu es desenvolupar les habilitats dels nostres estudiants per comprendre i conversar en anglès. Cada sessió es basa en la interacció verbal entre el professor i l’alumne.

 

Creative English ofereix professors nadius qualificats que poden donar classe a l’hora i el lloc de la vostre elecció. Les classes poden ser a casa teva, a l’oficina, al despatx del professor o altres llocs como biblioteques o cafeteries. Podràs treballar de prop amb el teu professor per establir un pla per adaptar el curs a les teves necessitats. Els nostres professors treballen en sessions individuals o en petits grups. Tots els materials del curs els entreguem nosaltres. Les classes son en un entorn de recolzament i confiança d’immersió total en l’idioma – sense l’ús de la llengua materna del alumne.

Contacta amb nosaltres.

Escriviu-nos un correu electrònic mitjançant el formulari,
o simplement envieu-nos un correu electrònic directament a
hello@creativeenglish.cat

935 19 88 40

La nostra adreça.

Mestres Casals i Martorell 26
08003 Barcelona, España