Cal pagar matrícula?

No, la matrícula és gratuïta.

Com puc saber quin nivell d’anglès tinc?

Et fem una prova, professional i precisa, per al diagnòstic del teu nivell d’anglès. Amb aquest test podràs conèixer amb exactitud en quin punt de preparació et trobes de cara als exàmens A1, A2, B1, B2, C1, C2. En funció del teu nivell i edat, se’t assignarà el grup més convenient i el material didàctic més adequat.

Puc incorporar-me en qualsevol moment a un curs?

Sí. Amb l’entrevista personal que es realitza juntament amb la prova de nivell, coneixerem tant el teu nivell acadèmic com els teus objectius personals, i et posarem en el grup més apropiat per a tu en aquest moment.

Puc apuntar-me a meitat de mes? Quant hauria de pagar?

Sí. Hauries de pagar la part proporcional del mes.

Puc triar l’horari de la meva classe?

Tenim amplitud d’horaris per triar el que més et convingui.

Quin horari de classes té l’acadèmia?

El nostre horari és de les 8 del demati a les 9 del vespre de dilluns a divendres.

Quin és el procediment si un mes no puc assistir a classe?

Si per qualsevol motiu un alumne ha de donar-se de baixa durant un mes, haurà d’avisar abans del dia 25 del mes anterior. Altrament haurà de pagar la mensualitat completa del mes següent.

Quins tipus de cursos teniu?

Tenim diferents tipus de cursos, des de regulars a intensius, a més de cursos més específics, com anglès per a empreses i cursos a mida dissenyats a mida.

Quan comencen els cursos regulars?

Els cursos estan oberts durant tot l’any, a excepció dels cursos per a nens que comencen i acaben amb el curs escolar.

¿Tanca l’acadèmia en els dies festius de l’calendari escolar?

No, l’acadèmia continua oberta. Per tant, en els festius que siguin únicament escolars, hi haurà classe.

Com són les classes regulars?

Tenim un mètode exclusiu i experimentat, basat en la comprensió i expressió oral. Treballem amb grups reduïts de màxim 4 persones. Això ajuda a que els alumnes s’expressin sense por, interactuant entre ells de manera espontània i fluïda. Tot això, dins d’un ambient acollidor, divertit i dinàmic.

Puc recuperar la meva classe si no puc assistir al meu horari habitual?

Es poden recuperar fins a un màxim dedeus classes al mes per absència justificada.

Amb qui seré a la meva classe?

Estaràs amb gent de la teva edat i nivell. La forma d’aprenentatge d’un nen és totalment diferent a la d’un jove o d’un adult. Per aquesta raó la metodologia a seguir serà diferent depenent de l’edat de l’alumne. Considerem de vital importància el aplicar les tècniques adequades per a cada etapa.

Tindrem el mateix professor per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes, i l’única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb el mateix professor. D’aquesta manera els nostres professors poden conèixer bé als seus alumnes i adaptar-se a les necessitats d’aprenentatge de cada un.

Com avalueu el progrés dels alumnes?

Hi avaluacions trimestrals per als alumnes de primària i ESO, en què valorem l’evolució de l’alumne.

Com puc saber l’evolució del meu fill?

Fem un seguiment exhaustiu de l’alumne i vam enviar un informe de progrés un cop l’any. A més, prèvia cita, podràs comentar amb el professor del teu fill, qualsevol assumpte relacionat amb la seva evolució.

Es poden fer repassos de el temari de l’escola?

Les nostres classes particulars són perfectes per repassar la matèria donada en ell col·legi. El teu fill podrà treballar amb el material de classe i reforçar així els temes que més necessiti.

Què exàmens es poden preparar a Creative English.cat?

Amb Creative English.cat, preparem als nostres alumnes per a qualsevol examen oficial d’anglès, bé sigui de Cambridge, Escola Oficial d’Idiomes, IELTS o per la Selectivitat.

Com són les classes de preparació dels exàmens?

Amb professorat experimentat, que coneix a la perfecció la metodologia a seguir, i com conduir-te per preparar per un examen en concret. Amb classes presencials, a més de classes de reforç, en aquells casos que es consideri necessari. Apliquem les noves tecnologies, per donar accés a materials i recursos a l’alumne, i ho alternem amb sessions de tutoria en persona, per aconseguir una màxima eficàcia en l’ensenyament i la preparació per a exàmens oficials. Treballem amb simulacions d’exàmens, utilitzant material autèntic d’exàmens anteriors. Rebràs assessorament expert, consells i trucs per esgarrapar aquests punts extra en les diferents parts de la prova.

Puc preparar el meu examen en un Curs Intensiu?

Sí, podem preparar-te per l’examen amb un curs intensiu. Afrontaràs el teu examen amb total garantia d’èxit.

 Quina és la forma de pagament?

A través de domiciliació bancària o en efectiu.

com comencem?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al formulari següent, deixeu anar una línia de paraules per saludar, hola o halo…