Exam Prep

 

Cambridge Exams

Què és un examen oficial de Cambridge? Les qualificacions en anglès de Cambridge són exàmens en profunditat que fan que l’aprenentatge de l’anglès sigui agradable, eficaç i gratificant, alhora que s’aconsegueix un nivell més alt d’anglès. Tots els exàmens d’anglès de Cambridge estan vinculats al nivell europeu comú de referència per a les llengües (CEFR) del Consell d’Europa, que estableix uns estàndards clars a assolir en cada etapa de l’aprenentatge.

A més de ser reconeguts a tot el món, els certificats oficials de Cambridge English són acceptats per 20.000 universitats, empreses i governs de 130 països. L’obtenció d’un certificat oficial també permet acreditar el nivell d’anglès a nivell internacional.

L’examen més prestigiós és el First Certificate. És l’últim demostra el nivell pre-avançat i equival a l’B2 d’el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. La seva aprovació és la prova de la capacitat de parlar l’idioma anglès socialment de manera eficient. Aquest examen és el que està més exigit a Europa ara. Encara que gairebé tots els exàmens són bastants semblants, el First Certificate, per la seva banda, no té data de caducitat. També la selectivitat demana que l’estudiant té el mateix nivell, pre-avançat, B1, B2 o C1.

 

IELTS

IELTS, el Sistema internacional d’avaluació de l’idioma anglès, està dissenyat per avaluar la capacitat lingüística dels candidats que sol·liciten un curs en una universitat del Regne Unit o treballar en països de parla anglesa. Tenim molts anys d’experiència i una excel·lent trajectòria preparant als estudiants per superar amb èxit l’examen IELTS.

 

TOEFL

L’examen TOEFL significa Examen d’anglès com a idioma estranger (Test of English as a Foreign Language) i és administrat per l’empresa nord-americana ETS. El TOEFL ajuda a les escoles i universitats nord americanes a avaluar l’ESL (anglès com a segon idioma) d’un estudiant en quatre categories: llegir, escoltar, parlar i escriure. El preparem per aconseguir un puntuació alt en l’examen TOEFL per portar les seves metes educatives a el següent nivell.

Altres Opcions

Classes a la carte

Classes particulares

Principants

Classes Particulars

Preguntas Frequents

Com puc saber quin nivell d’anglès tinc?

Et fem una prova, professional i precisa, per al diagnòstic del teu nivell d’anglès. Amb aquest test podràs conèixer amb exactitut en quin punt de preparació et trobes de cara als exàmens A1, A2, B1, B2, C1, C2. En funció del teu nivell i edat, se t’assignarà el professor més convenient i el material didàctic més adequat.

Com són les classes de preparació dels exàmens?

Amb professorat experimentat, que coneix a la perfecció la metodologia a seguir, i com guiar-te per preparar examen concret. Amb classes presencials, classes on-line, a més de classes de reforç, en aquells casos que es consideri necessari. Apliquem les noves tecnologies, per donar accés a materials i recursos a l’alumne, i ho alternem amb sessions de tutoria cara a cara, per aconseguir la màxima eficàcia en l’ensenyament i la preparació per a exàmens oficials. Treballem amb simulacions d’exàmens, utilitzant material autèntic d’exàmens anteriors. Rebràs assessorament expert, consells i trucs per esgarrapar aquests punts extra en les diferents parts de la prova.

Puc preparar el meu examen en un curs intensiu?

Sí, podem preparar-te per l’exàmen amb un curs intensiu. Afrontaràs teu examen amb total garantia d’èxit.