Principiants

Aprenent les coses elementals

Donem una importància molt gran a la pronunciació i a la parla des del primer dia de classe, per tant, els estudiants comencen a parlar amb molta facilitat i una pronunciació correcta. Mentre els introduïm a la lectura i a l’escriptura, es manté la diversió i els jocs, permetent als estudiants aprendre sense ni tan sols adonar-se que són a classe.

Les nostres classes s’han dissenyat de manera que, pas a pas, els estudiants adquireixin progressivament habilitats per comprendre i parlar l’anglès. En primer lloc, els estudiants s’exposen a l’idioma  mitjançant jocs i activitats amb l’objectiu de reduir la seva resistència a l’aprenentatge de l’anglès. A mesura que els estudiants es senten més còmodes, se’ls proporciona eines per realitzar tasques en anglès en diferents àrees. Els estudiants comencen a pensar en anglès, i a expressar-se igualement en aquest idioma.

Les classes també es centraran en temes relacionats amb els esdeveniments actuals, en els mitjans de comunicació en totes les seves formes i com es tracten els temes actuals i quines són les tendències actuals a la nostra societat. Això us permetrà  millorar el vostre anglès mitjançant debats animats sobre esdeveniments i qüestions contemporànies que afecten tota la nostra vida.

Classes semblants

Classes a la carte

Classes particulars

Adults

Classes particulars

Young Learners (YLE)

Classes particulars

Preguntes freqüents

Puc incorporar-me en qualsevol moment a un curs?

Sí. Amb la entrevista personal que es realitza juntament amb la prova de nivell, coneixerem tant el teu nivell acadèmic com els teus objectius personals, i t’ubicarem amb el professor més apropiat per a tu en aquest moment.

Puc triar l’horari de la meva classe?

Tenim amplitut d’horaris per triar el que més et convingui.

Com són les classes de preparació dels exàmens?

Amb professorat experimentat, que coneix a la perfecció la metodologia a seguir, i com guiar-te per preparar examen concret. Amb classes presencials, classes on-line, a més de classes de reforç, en aquells casos que es consideri necessari. Apliquem les noves tecnologies, per donar accés a materials i recursos a l’alumne, i ho alternem amb sessions de tutoria cara a cara, per aconseguir la màxima eficàcia en l’ensenyament i la preparació per a exàmens oficials. Treballem amb simulacions d’exàmens, utilitzant material autèntic d’exàmens anteriors. Rebràs assessorament expert, consells i trucs per esgarrapar aquests punts extra en les diferents parts de la prova.