Adults

 

A molts adults els agradaria aprendre un dels idiomes més importants del món, reprendre el seu anglès des dels dies d’escola o simplement fer pràctiques per demanar el proper àpat en un restaurant mentre estan de vacances!

 

Tot i que la gramàtica i el vocabulari es treaballen amb lectura i escriptura, a les nostres classes sempre es posa l’èmfasi en assegurar-se que els estudiants poden comunicar-se mitjançant una pràctica d’escolta i parla regular i constant. Els professors també utilitzen jocs, textos i material audiovisual estimulant per facilitar l’aprenentatge i assegurar l’assimilació. L’aprenentatge amb professors nadius d’anglès ofereix diversos avantatges, incloent la correcció perfecta de la pronunciació i la selecció natural del vocabulari. Les classes són variades, dinàmiques i altament interactives.

 

A més de cursos d’anglès empresarial, impartim una sèrie de cursos amb finalitats acadèmiques, preparant als clients per a qualificacions i exàmens d’idiomes reconeguts internacionalment com ara Cambridge Certificate (FCE, CAE i CPE i BEC Preliminary, BEC Vantage und BEC Higher), TOEFL – i ELTS-Tests.

Altres Opcions

Business English

Classes particulars

Classes a la carte

Classes particulars

Principants

Classes particulars

Preguntes freqüents

Com puc saber quin nivell d’anglès tinc?

Et fem una prova, professional i precisa, per al diagnòstic del teu nivell d’anglès. Amb aquest test podràs conèixer amb exactitut en quin punt de preparació et trobes de cara als exàmens A1, A2, B1, B2, C1, C2. En funció del teu nivell i edat, se t’assignarà el professor més convenient i el material didàctic més adequat.

Tindrem el mateix professor per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes, i la única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb el mateix professor. D’aquesta manera els nostres professors poden conèixer bé als seus alumnes i adaptar-se a les necessitats d’aprenentatge de cada alumne.

Puc recuperar la meva classe si no puc assistir al meu horari habitual?

Es poden recuperar fins a un màxim de 2 classes a el mes per absència justificada.