Negocis

Amb l’anglès gairebé essencial en el dia a dia de la interacció empresarial, els nostres professors nadius entenen la importància de l’anglès no només diari, sinó també l’anglès en un entorn empresarial. En el món cada vegada més globalitzat, qualsevol persona que desitgi participar en la vida professional ha de ser capaç de parlar, llegir i escriure en anglès. A les nostres classes, treballareu aspectes com l’anglès telefònic, creant presentacions, escrivint correus electrònics, reunions i entrevistes de feina.

 

Les classes també es centraran en temes relacionats amb els esdeveniments actuals, en els mitjans de comunicació en totes les seves formes i com es tracten els temes d’actualitat i quines són les últimes tendències a la nostra societat. Això us permetrà  millorar el vostre anglès mitjançant debats animats sobre esdeveniments i qüestions contemporànies que afecten tota la nostra vida.

 

A més de cursos d’anglès empresarial, impartim una sèrie de cursos amb finalitats acadèmiques, preparant als clients per a qualificacions i exàmens d’idiomes reconeguts internacionalment com ara Cambridge Certificate (FCE, CAE i CPE i BEC Preliminary, BEC Vantage und BEC Higher), TOEFL – i ELTS-Tests.

Altres Opcions

Adults

Classes Particulars

Classes a la carte

Classes Particulars

Principants

Classes Particulars

Preguntes freqüents

Com puc saber quin nivell d’anglès tinc?

Et fem una prova, professional i precisa, per al diagnòstic del teu nivell d’anglès. Amb aquest test podràs conèixer amb exactitut en quin punt de preparació et trobes de cara als exàmens A1, A2, B1, B2, C1, C2. En funció del teu nivell i edat, se t’assignarà el professor més convenient i el material didàctic més adequat.

Tindrem el mateix professor per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes, i la única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb el mateix professor. D’aquesta manera els nostres professors poden conèixer bé als seus alumnes i adaptar-se a les necessitats d’aprenentatge de cada alumne.

Puc recuperar la meva classe si no puc assistir al meu horari habitual?

Es poden recuperar fins a un màxim de 2 classes a el mes per absència justificada.