Joves

Els nostres professors nadius personalitzen el disseny de les nostres classes per incloure objectius que es perden dins d’una aula gran. Destaquem la conversa, els jocs, més conversa, el joc de rol, més jocs i música, mentre que incloem la revisió gramatical quan es consideri necessari. També hi ha ajuda addicional per a les tasques escolars i els deures: fem tot el possible per satisfer les necessitats dels adolescents mentre es diverteixen.

 

Algunes coses que fem durant l’any:

 

Projectes
A través de les nostres classes, els estudiants comencen a pensar en anglès, a produir més idiomes i a expressar opinions en la llengua objecte. Utilitzem la parla i els projectes per fomentar l’aprenentatge i les habilitats productives. Treballant juntament amb el professor en projectes (com ara dissenyar un restaurant, començar el seu propi grup de rock, dissenyar un nou videojoc, etc.) els estudiants tenen oportunitats reals de desenvolupar la seva parla i millorar alhora les seves habilitats del segle XXI:

 

  • Confiança
  • Comunicació
  • Col·laboració i interacció social
  • Creativitat i pensament crític

 

Escriptura creativa

L’escriptura esdevé part principal de l’aprenentatge dels estudiants. La setmana següent s’animarà a cada alumne a enviar la seva tasca d’escriptura per tenir comentaris del seu professor o classe.

Altres Opcions de Classe

Exam Prep

Classes Particulars

Principants

Classes Particulars

Preguntes Freqüent

Com puc saber quin nivell d’anglès tinc?

Et fem una prova, professional i precisa, per al diagnòstic del teu nivell d’anglès. Amb aquest test podràs conèixer amb exactitut en quin punt de preparació et trobes de cara als exàmens A1, A2, B1, B2, C1, C2. En funció del teu nivell i edat, se t’assignarà el professor més convenient i el material didàctic més adequat.

Es poden fer repassos del temari de l’escola?

Les nostres classes particulars són perfectes per repassar la matèria donada al col·legi. El teu fill podrà treballar amb el material de classe i reforçar així els temes que més necessiti.

Com avalueu el progrés dels alumnes?

Hi avaluacions trimestrals per als alumnes de primària i ESO, en què valorem l’evolució de l’alumne.