Nens

Les nostres classes s’han dissenyat de manera que, pas a pas, els estudiants adquireixin progressivament habilitats per comprendre i parlar l’anglès. En primer lloc, els estudiants s’exposen a la nova llengua mitjançant jocs, activitats, cançons i llibres divertits, amb l’esperança de reduir la seva resistència a l’aprenentatge de l’anglès i trobar un amor per la llengua. A mesura que els estudiants es tornen més còmodes, se’ls ofereix oportunitats per realitzar tasques en anglès en àrees com matemàtiques bàsiques, literatura, estudis socials o ciències.

 

A través de les nostres classes, els estudiants comencen a pensar en anglès, a produir més idiomes i a expressar opinions en la llengua objecte. Utilitzem la parla i els projectes per fomentar l’aprenentatge i les habilitats productives. Treballant juntament amb el professor en projectes (com ara dissenyar un restaurant, començar el seu propi grup de rock, dissenyar un nou videojoc, etc.) els estudiants tenen oportunitats reals de desenvolupar la seva parla i millorar alhora les habilitats del segle XXI com la confiança, la comunicació, la col·laboració i l’interacció social, la creativitat i el pensament crític.

 

Al llarg de l’any escolar combinarem:

 

  • Jocs de situació
  • Històries interactives
  • Cants rítmics
  • Visuals

 

Perquè els nostres alumnes puguin interactuar el màxim possible en anglès, els estudiants practicaran treballant en grups i en parelles, sempre respectant el procés d’aprenentatge dels altres.

Altres tipus de classes

Classe a la carte

Classes particulars

Extraescolars

Classes a l'escola

Preguntes freqüents

Com puc saber l’evolució del meu fill?

Fem un seguiment exhaustiu de l’alumne i enviem un informe de progrés un cop a l’any. A més, prèvia cita, podràs comentar amb el professor del teu fill, qualsevol assumpte relacionat amb la seva evolució.

Es poden fer repassos del temari de l’escola?

Les nostres classes particulars són perfectes per repassar la matèria donada al col·legi. El teu fill podrà treballar amb el material de classe i reforçar així els temes que més necessiti.

Tindrem el mateix professor per a cada classe?

Sí. Volem fer un seguiment personalitzat dels nostres alumnes, i la única manera de fer-ho és treballant en petits grups i amb el mateix professor. D’aquesta manera els nostres professors poden conèixer bé als seus alumnes i adaptar-se a les necessitats d’aprenentatge de cada estudiant.